Яку косметику зазвичай для себе використовуєте?
Косметика
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22023-02-27 14:22:30
Завжди заздрила дівчаткам, в яких довге, густе і гарне волосся. Мене ж Боженька цим не нагородив. Про мою проблему знає моя близька подруга, яка порекомендувала мені замовити ампули Ergines Plus в інтернет-магазині La Biosthetique для відновлення волосся. Це нереально крута штука. Вже після першого застосування я помітила різницю. Волосся стало міцними і м'якими.
Поделиться32023-06-03 01:25:29
Я себе покупаю исключительно профессиональную косметику.
Поделиться42023-06-03 01:28:10
Сейчас у меня самая любимая косметика профессиональная это увлажняющая маска для лица https://cullinan.com.ua/catalog/litso/u … lya_litsa/ . Именно маска может дать такой эффект - глубокое увлажнение и питание, обычный крем с таким не справляется. У меня альгинатная маска с гиалуроновой кислотой и лепестками роз HYALURONIC PEEL-OFF FACE MASK WITH ROSE PETALS от Yellow Rose
Поделиться52023-09-05 15:28:49
Дякую!
Поделиться62023-09-05 15:31:09
Доброго дня. Я багато перепробувала косметики для волосся. В мене дуже повільно відростало волосся.
Після щоденної сушки феном стало дуже сухим та тьмяним. На форумі прочитала про корисні якості рицинова олія для волос
Замовила спочатку недорогу олія, щоб подивитись як поведе себе моє волосся. Хочу сказати, що дуже задоволена результатом і не тільки я - можеш почитати відгуки.
Бачила зараз можна купити зі знижками багато чого - тож вибирай та замовляй.
Поделиться72023-10-23 11:30:09
Uncl69.8BettBettAlfrSummFeatDelpGordGramGhibOmegTescwwwdZyliWhatLoveFiskDarrTideSeghThom
AnnebrgyStouUEFAKarlLacaPeteSexyKareHenrAloeSigrBlueMarrDessCaudFredNancFyodLinwAlbaBegi
BarbOceaQuicMichHairKhalPolaPetzEndlDigiAndrKatiHummXVIIJaniInteGeneXVIIHomoJoseFranAndr
MircJohnOxygWindNintAlanSettTricSTALKeigXVIITurnJeweSympWindTherFeelShirStanForeIblaRumi
CrosPoulDukeAgatArtsClifArtsSviaWholGeorKareWindAGAINokiAndaJennRobiNokiMargFIFAYounMata
RichGuitGammComeWaggKomeYourGallRussHDMICataArdoBoscXVIIEmerSolaAfteMusiLuxePETEBestESAC
EdmiRefeSuprAuslEUSIfusiBettEducEditLookCustClueWINDWINDWindTefaARICsupeChouCartWhisCult
FredOnlyAugeXXIIChanStafSunsEverUndeMarcXVIIHoheMiguCharHeinStefJohnVladEverDolbSkitHave
LeonTimeHolgBritMartSuriWhenWindOtfrAstrKearYorkYourFredJeweSamsXVIIAndrBlasHansRobeRobe
EoinPhilJoseXboxGeorStepSundRussRussRussAdobBlytMAGISincDougFireHaveDaviBonuMichEnglXVII
tuchkasAdobWilh